Søk i denne bloggen

søndag 24. oktober 2010

Samler tråder.... nøstene ligger overalt

Ja hva skal man si? Teorien er sånn nogenlunde på plass, undersøkelsene i gang og førsteutkast (foreløpig tankekart) ligger og ryker på ei maskin borti kroken her. Har fokusert på holdninger/intensjoner ved bruk av IKT og pedagogiske/praktiske utfordringer i lys av undersøkelser og teori. Har sett på lederaspektet; dvs har vi en klar strategi på bruk og utvikling av IKT og kompetanse innen IKT ved vår virksomhet? Hva kan vi gjøre annerledes? Er vi fornøyd? Har vi rett og slett Digital Kompetanse?

Ser ikke ut til at jeg klarer å finne vinnerformelen for et komplett førsteutkast, men gleder meg faktisk til å begynne nøstingen av denne brokete kunnskapen i et forsøk på å gi meg selv (og kanskje omverdenen et innblikk i IKT-baserte virkelighetsoppfatninger og realiteter ved en liten virksomhet her nordpå.

Er mer og mer fornøyd med egen utprøving av digitale sosiale medier som bloggen i Engelsk Tilvalg (skjerstadelective.blogspot.com), facebook og wiki. Har prøvd ut en del av dette og vil nok trekke dette inn i begrepet digital kompetanse, samt digitale sosiale treffsted som læringsarena. Men så er det dette med å finne den nødvendige balansen. Man har lyst til å si noe om alt.

Har du lyst til å si noe?

1 kommentar:

  1. Godt å høre at du er så godt i gang, selv om du ikke har funnet "vinnerformelen". (Hvis du finner den så si fra, - det er mange andre som leter etter den også!)

    Når alt kommer til alt, skjer det viktigste i praksissonen din. flott å høre om utprøving i praksis!

    SvarSlett